Vyšetrovatelia údajne zaistili kameru zo Schumacherovej prilby

NETKY.SK • 4 Január 2014, 08:45 • 2 min
Vyšetrovatelia údajne zaistili kameru zo Schumacherovej prilby

GRENOBLE - Francúzske úrady vyšetrujúce nehodu Michaela Schumachera údajne zaistili kameru, ktorú mal mať bývalý šampión F1 na svojej prilbe počas lyžovačky. Informovala o tom agentúra dpa s odvolaním sa na francúzske zdroje. Podrobnosti zatiaľ nie sú k dispozícii a nie je známe ani to, či kamera bola v čase pádu zapnutá.

slovakia

left justify in out

Najúspešnejší pilot v dejinách "efjednotky" s 91 triumfami utrpel v nedeľu po lyžiarskom úraze vo Francúzskych Alpách vážne zranenia hlavy a musel podstúpiť dve operácie. Pri druhej mu odstránili väčší hematóm a zmiernili tak tlak na jeho mozog. Podľa jeho hovorkyne Sabine Kehmovej je jeho stav naďalej vážny, avšak stabilizovaný a zostáva v umelom spánku. Vo štvrtok neposkytlo vedenie nemocnice verejnosti žiadne nové informácie, vyšlo však najavo, že k nehode neprišlo pri riskantnej jazde na zjazdovke. Schumacher sa vraj pokúsil pomôcť dcére jedného z jeho priateľov, ktorá spadla. Vyšiel tak z upraveného svahu do hlbšieho snehu, kde narazil na kameň a udrel si hlavu.

Fanúšikovia Schumachera a Ferrari vzdali v piatok pri nemocnici v Grenobli, v ktorej Nemec leží, tichú poctu v deň jeho 45. narodenín. "Scuderia Ferrari preukáže podporu tichým a rešpektuplným spôsobom v červených farbách v nemocnici, kde sedemnásobný majster sveta z Nemecka bojuje o život," uvádzalo sa v oficiálnom komuniké Ferrari na webe aj facebookovom konte tímu seriálu MS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies