Vyšetrovateľ začal stíhanie po náleze mŕtveho muža v aute

NETKY.SK • 14 September 2014, 14:18 • 2 min
Vyšetrovateľ začal stíhanie po náleze mŕtveho muža v aute

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ policajného zboru začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy po tom, ako v sobotu 13. septembra našli v zaparkovanom vozidle na odpočívadle medzi Sencom a Sládkovičovom telo mŕtveho 26-ročného muža.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajšieho vyšetrovania dosiaľ neznámy páchateľ zabil 26-ročného muža strelnými ranami do hrudníka v čase od 12. septembra o 07:59 do 13. septembra do 10:00. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

 

Prípad si pre jeho závažnosť prevzal Odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. V súčasnosti však polícia nemôže poskytnúť k prípadu bližšie informácie. Polícia žiada o pomoc pri objasňovaní obzvlášť závažného násilného trestného činu aj verejnosť. Prípadní svedkovia, najmä okoloidúci vodiči, ktorí si všimli v blízkosti odstaveného motorového vozidla Audi A8 akékoľvek podozrivé konanie osoby, prípadne podozrivé motorové vozidlo, môžu kontaktovať políciu na bezplatnom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona