Vyšetrovanie tragickej smrti Petra (†34), ktorého našli pri Devínskom jazere: Zatkli majiteľa svorky psov

NETKY.SK • 18 Január 2017, 12:23 • 2 min
Vyšetrovanie tragickej smrti Petra (†34), ktorého našli pri Devínskom jazere: Zatkli majiteľa svorky psov

BRATISLAVA - Vo vyšetrovaní brutálnej smrti ornitológa Petra (+34) nastal posun. Petra našli mŕtveho v Bratislave pri Devínskom jazere s mnohými poraneniami.

slovakia

left justify in out

Ako informoval denník Nový Čas, polícia zatkla majiteľa svorky vlčiakov. Už v pondelok večer bola v jednom dome v osade Devínske jazero policajná razia, kde veterinár s asistenciou kukláčov uspával viacero vlčiakov a odoberal im vzorky srsti.

 

Experti ich mali porovnávať so vzorkami nájdenými na mieste činu. Ich majiteľa Romana nakoniec odviedli muži zákona v putách.

 

Petrovi sa malo o mesiac narodiť dieťa

 

img

 

„Policajti vykonali ďalšie potrebné úkony súvisiace s vyšetrovaním okolností úmrtia muža, ktorého telo bolo nájdené v blízkosti Devínskeho jazera. Do trestného konania boli pribratí znalci z viacerých odvetví,“ povedela pre denník hovorkyňa KR PZ v Bratislave policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies