Vyšetrovanie prípadu Vladimíra Weissa ml. naďalej pokračuje

NETKY.SK • 10 Január 2017, 15:18 • 2 min
Vyšetrovanie prípadu Vladimíra Weissa ml. naďalej pokračuje

BRATISLAVA - Vyšetrovanie prípadu slovenského futbalového reprezentanta Vladimíra Weissa ml., ktorý mal údajne na začiatku októbra šoférovať pod vplyvom alkoholu naďalej pokračuje.

slovakia

left justify in out

"Vzhľadom na vykonávané procesné úkony, poskytnutie bližších informácií v súčasnosti nie je možné, nakoľko by to mohlo zmariť, alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci. Bližšie informácie poskytneme, ak to procesná situácia umožní," uviedla v utorok pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR Lucia Miháliková.

 

Polícia zastavila Weissa v nedeľu 2. októbra skoro ráno na Rázusovom nábreží. Mal šoférovať luxusné auto, v ktorom sa údajne nachádzalo až desať mladých ľudí. Slovenský reprezentant sa odmietol podrobiť dychovej skúške aj odberu krvi, čo znamená, že sa na neho pozerá, akoby mal v krvi jedno promile alkoholu. Polícia reprezentanta v pondelok 3. októbra obvinila, a až po viac ako 30 hodinách ho prepustila z cely predbežného zadržania na slobodu.

 

Podľa vtedajšieho vyjadrenia Weissovho obhajcu Juraja Kuráňa pre TASR je obvinenie založené len na výpovedi jedného svedka, a to príslušníka polície. Z ďalších troch výpovedí troch svedkov vyplýva, že Vladimír W. motorové vozidlo nešoféroval. To vyšetrovateľ údajne odignoroval. Prípad dozoruje Okresná prokuratúra Bratislava 1.

 

Krídelník katarského klubu Al-Gharafa SC figuroval vo výbere reprezentačného trénera Jána Kozáka na kvalifikačné duely o postup na MS 2018 proti Slovinsku (0:1) a Škótsku (3:0). Kouč národného tímu ho napokon pre zachovanie pokoja v tíme rozhodol vynechať z pôvodnej nominácie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies