Vyšetrovanie potvrdilo: Brad Pitt sa nedopustil hrubého zaobchádzania s deťmi

NETKY.SK • 10 November 2016, 09:19 • 2 min
Vyšetrovanie potvrdilo: Brad Pitt sa nedopustil hrubého zaobchádzania s deťmi

LOS ANGELES - Americký herec Brad Pitt sa podľa predstaviteľov Úradu pre kontrolu starostlivosti o deti (DCFS) losangeleského okresu nedopustil hrubého zaobchádzania s deťmi.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovanie sa týkalo incidentu zo 14. septembra, keď 52-ročný rodák z Oklahomy na palube súkromného lietadla údajne pod vplyvom alkoholu verbálne a fyzicky napadol 15-ročného adoptívneho syna Maddoxa, ktorého má s manželkou Angelinou Jolie. Tá o niekoľko dní neskôr podala žiadosť o rozvod.


Incident však naďalej preveruje americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI), ktorý sa snaží zistiť, či došlo k napadnutiu dieťaťa. Získané informácie potom odovzdá prokurátorovi, ktorý následne rozhodne, či herca obžaluje. Tento proces však môže trvať ešte niekoľko mesiacov.


Jolie podala žiadosť o rozvod 19. septembra, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely a ako dátum odlúčenia 15. september. Štyridsaťjedenročná herečka tiež požiadala o plnú starostlivosť o deti. Výživné na ne ani manželské alimenty nepožaduje. Pitt však žiada o spoločnú fyzickú aj právnu starostlivosť o deti, ktoré sú momentálne v jej plnej starostlivosti, pričom Pitt sa s nimi môže stretávať. Dvojica totiž prednedávnom uzavrela dohodu, podľa ktorej všetkých šesť detí zostane v starostlivosti matky a budú spolu s otcom navštevovať terapeutické sedenia. Ako však uviedol nemenovaný zdroj z hercovho okolia, Pitt má naďalej záujem o spoločnú starostlivosť.


Angelina Jolie a William Bradley "Brad" Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii a neskôr na francúzskom zámku Miraval. Tri z detí - spomínaného Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, Paxa z Vietnamu a Zaharu z Etiópie - si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr Jolie priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies