Vyšetrovací úkon v Kuciakovom dome mal preveriť niektoré skutočnosti skutku

NETKY.SK • 30 Máj 2018, 16:15 • 2 min
Vyšetrovací úkon v Kuciakovom dome mal preveriť niektoré skutočnosti skutku

BRATISLAVA - V utorok vo večerných hodinách bol v dome zavraždeného novinára Jána Kuciaka vo Veľkej Mači vykonaný vyšetrovací úkon za účelom preverenia niektorých skutočností týkajúcich sa priebehu spáchania útoku na Kuciaka a jeho partnerku.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Jana Tökölyová, úkon bol vykonaný za účasti znalcov z viacerých odborov, figurantov, poškodených a ich právnych zástupcov, vyšetrovateľov a prokurátorov ÚŠP. "Získané poznatky boli procesne zadokumentované a budú použité v priebehu ďalšieho vyšetrovania. K ďalším otázkam, týkajúcim sa tohto procesného úkonu a jeho výsledkov, sa nebudeme vzhľadom na aktuálny stav konania vyjadrovať," dodala Tökölyová.

 

 

img



Príslušníci polície sa v utorok vo večerných hodinách vrátili do domu zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej vo Veľkej Mači. Spolu s nimi boli na mieste aj príbuzní obetí alebo ich právny zástupca Daniel Lipšic. Okolie domu bolo počas úkonov uzatvorené.

 

 

img



Jána Kuciaka a jeho priateľku Martinu Kušnírovú zavraždili na konci februára v ich rodinnom dome vo Veľkej Mači. Podľa vtedajšieho policajného prezidenta Tibora Gašpara vraždy pravdepodobne súvisia s prácou novinára. V moderných dejinách Slovenska je to prvá vražda novinára.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona