Vyšetrenie zubov vás v niektorých prípadoch nemusí nič stáť

NETKY.SK • 19 Júl 2019, 12:34 • 2 min
Vyšetrenie zubov vás v niektorých prípadoch nemusí nič stáť

BRATISLAVA - Už od minulého roka majú možnosť všetci poistenci Union zdravotnej poisťovne využiť príspevok až vo výške 100 eur na zubné ošetrenie a dentálnu hygienu. Poistenci ho môžu využiť už aj v prvom roku poistného vzťahu.

slovakia

left justify in out

Príspevok na doplatok za zubné ošetrenie a na dentálnu hygienu je 100 eur na rok a platí pre ľubovoľný počet ošetrení, pričom môže byť vyplatený aj za jedno ošetrenie. 

 

"Dentálny benefit od marca 2018 využilo už takmer 45 000 našich poistencov. Príspevok 100 eur môžu využiť na akékoľvek výkony s doplatkom poistenca v zubnej starostlivosti, či už ide o dentálnu hygienu, korunky, mostíky a podobne," povedala Elena Májeková, členka predstavenstva Union zdravotnej poisťovne.

 

img

 

Doplatky u zubára sa totiž často pohybujú v desiatkach, či dokonca stovkách eur. Union zdravotná poisťovňa sa preto pravidelne snaží pre svojich poistencov prinášať rôzne výhody. Zubný benefit je zaujímavý najmä pre vekovú skupinu od 20 do 49 rokov, ale samozrejme využívajú ho aj deti a aj poistenci nad 70 rokov.

 

img

 

Podmienkou čerpania benefitu je absolvovanie preventívnej prehliadky u stomatológa v predchádzajúcom kalendárnom roku. O príspevok môže poistenec požiadať prostredníctvom Online pobočky do 90 dní od dátumu ošetrenia.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona