Vyšetrenie, ktoré odhalí závažné očné ochorenia, majú poistenci Union ZP zadarmo

NETKY.SK • 24 Január 2019, 12:46 • 2 min
Vyšetrenie, ktoré odhalí závažné očné ochorenia, majú poistenci Union ZP zadarmo

BRATISLAVA - Zrak je pre kvalitný život mimoriadne dôležitý. Akékoľvek jeho zhoršenie netreba v žiadnom prípade podceňovať. Štatistiky vravia, že až deväť z desiatich ľudí príde o zrak práve pre neskorú návštevu lekára. Skorá diagnostika a zachytenie je preto kľúčové pre ďalšiu liečbu.

slovakia

left justify in out

Union zdravotná poisťovňa ponúka svojim poistencom zadarmo absolvovať dôsledné vyšetrenie očí na dvoch špičkových očných klinikách NeoVízia, v Bratislave a v Poprade. Včasné zachytenie problému je možné prostredníctvom optickej koherenčnej tomografie.

 

img

 

"Poistenci Union zdravotnej poisťovne majú vyšetrenie optickým koherentným tomografom v očnej klinike NeoVízia už októbra minulého roka zadarmo. Je pre nás dôležité, aby mali naši poistenci tú najlepšiu zdravotnú starostlivosť," povedala členka predstavenstva Union zdravotnej poisťovne, Elena Májeková.

 

Od zavedenia tohto výkonu ho podstúpili už viac ako dve desiatky poistencov Union zdravotnej poisťovne. S očnou klinikou NeoVízia má Union zdravotná poisťovňa už dlhodobejšie nadštandardnú spoluprácu, ktorá poistencom prináša viacero benefitov. Zavedením nových typov vyšetrení sa úspešne darí predchádzať rôznym závažným očným ochoreniam.

 

img

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies