Vyše 70 percent nasledovníkov Lady Gaga na Twitteri je falošných

NETKY.SK • 29 August 2012, 11:38 • 2 min
Vyše 70 percent nasledovníkov Lady Gaga na Twitteri je falošných

Vyše 70 percent nasledovníkov Lady Gaga na Twitteri je falošných - Celebrity Až 71 percent z 29 miliónov nasledovníkov speváčky Lady Gaga na sociálnej sieti Twitter je falošných. Vo svojej štúdii to uvádza spoločnosť Status People, ktorá sa zaoberá skúman

slovakia

left justify in out

img

Až 71 percent z 29 miliónov nasledovníkov speváčky Lady Gaga na sociálnej sieti Twitter je falošných. Vo svojej štúdii to uvádza spoločnosť Status People, ktorá sa zaoberá skúmaním manipulácie s dátami v médiách. Podľa nej ide väčšinou o neaktívne kontá, respektíve kontá vytvorené internetovými robotmi. Iba 29 percent nasledovníkov predstavuje skutočných ľudí. Excentrická hudobníčka teda na Twitteri nemá 29 miliónov, ale "len" 8.4 milióna fanúšikov.
Lady Gaga sa v marci stala prvým užívateľom na Twitteri, ktorého tweety sleduje 20 miliónov ľudí. Prekonala tak vtedy Justina Biebera s 18 miliónmi nasledovníkov, Katy Perry s 15,8 miliónmi či Shakiru so 14,6 miliónmi. Zverejnená štúdia ale dokazuje, že výsledky sú veľmi skreslené a tak poradie v top 5 môže byť pri zohľadnení počtu skutočných ľudí diametrálne odlišné. 
Dvadsaťšesťročná Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku. Preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Celkovo získala už vyše 400 cien, medzi ktorými je i päť Grammy. Dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel minulý rok, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. Celosvetovo predala približne 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a rok predtým sa stala Interpretom roka podľa magazínu Billboard. Koncom júla oznámila, že sa objaví v pripravovanom filme Machete Kills režiséra Roberta Rodrigueza. Okrem nahrávania nového albumu Artpop, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka, sa Lady Gaga v súčasnosti venuje aj koncertovaniu. Momentálne je uprostred svojho svetového turné s názvom Born This Way Ball. 
 
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona