Výroky matky strelca z Colorada boli zle pochopené

NETKY.SK • 24 Júl 2012, 06:58 • 2 min
Výroky matky strelca z Colorada boli zle pochopené

Výroky matky strelca z Colorada boli zle pochopené - Krimi Advokátka rodiny Jamesa Holmesa - obvineného zo smrtiacej streľby v kine v coloradskom Denveri - označila za zle pochopený výrok jeho matky, ktorým reagovala v telefonáte s reportérom televízie AB

slovakia

left justify in out

img

Advokátka rodiny Jamesa Holmesa - obvineného zo smrtiacej streľby v kine v coloradskom Denveri - označila za zle pochopený výrok jeho matky, ktorým reagovala v telefonáte s reportérom televízie ABC. Informovala o tom v noci nadnes tlačová agentúra Reuters.
      Arlene Holmesová povedala ráno po streľbe do telefónu že "máte správnu osobu". Podľa advokátky Lisy Damianiovej však iba reagovala na otázku, či je Arlene Holmesová a či je James Holmes jej synom. Matka teda myslela seba, že telefonuje ona osobne.
      Damianiová vysvetlila, že Holmesovej výrok bol zle pochopený, keď sa z neho vyvodilo, že matku neprekvapila údajná účasť jej syna na vražednej streľbe. Advokátka dodala, že rodina sa rozhodla nehovoriť o Jamesovi Holmesovi.
      Film Návrat Temného rytiera, na premiére ktorého Holmes zastrelil 12 ľudí a ďalších 58 zranil, zarobil počas víkendu v amerických a kanadských kinách menej, ako sa očakávalo. Podľa odhadov to malo byť 170 až 198 miliónov dolárov. Avšak snímka priniesla len 160,8 milióna dolárov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies