Výrobca kondómov dostal pokutu za používanie názvu mesta Condom

NETKY.SK • 7 September 2012, 06:54 • 2 min
Výrobca kondómov dostal pokutu za používanie názvu mesta Condom

Výrobca kondómov dostal pokutu za používanie názvu mesta Condom - Zaujímavosti Výrobca kondómov, ktorý tvrdil, že pochádzajú z malého mesta Condom na juhozápade Francúzska, musí zaplatiť pokutu 10. 000 eur za klamlivú reklamu po tom, ako sa zistilo, že kr

slovakia

left justify in out

imgVýrobca kondómov, ktorý tvrdil, že pochádzajú z malého mesta Condom na juhozápade Francúzska, musí zaplatiť pokutu 10.000 eur za klamlivú reklamu po tom, ako sa zistilo, že krajinou ich pôvodu je Malajzia.
      Francúzska spoločnosť s názvom "The Original Condom Company" vo svojej reklame uvádzala, že prezervatívy vyrába v malebnom meste Condom na brehu rieky Baise. Súd v Bordeaux jej však nariadil, aby zmienky o mestečku s príznačným názvom z reklám odstránila. Miesto, kde sa mali vyrábať kondómy, je totiž opustené.
      Podľa starostu Bernarda Gallarda má Condom s približne 7000 obyvateľmi okrem mena aj "iné výhody", ktorými sa môže pochváliť. V rozhovore pre agentúru Reuters vyzdvihol najmä miestnu gastronómiu a staré panské sídla.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies