Vyžrebovanie a program Barclays ATP World Tour

NETKY.SK • 16 November 2011, 13:57 • 2 min
Vyžrebovanie a program Barclays ATP World Tour

Vyžrebovanie a program Barclays ATP World Tour

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Oplatí Roger Federer prehru Jo-Wilfriedovi Tsongovi z tohtoroćného Wimbledonu na záverečnom Turnaji Majstrov v O2 Aréne v Londýne, ktorý začína už túto nedeľu?

Vyžrebovanie záverečného turnaja vyzerá takto:

Skupina A: Novak Djokovič, Andy Murray, David Ferrer, Tomáš Berdych

Skupina B: Rafael Nadal, Roger Federer, Jo-Wilfried Tsonga, Mardy Fish

V otváracom zápase BARCLAYS ATP World Tour nastúpi Roger Federer proti Francúzovi, Jo-Wilfriedovi Tsongovi, ktorý porazil Federera v lete na Wimbledone, aj keď Švajčiar už viedol 2:0 na sety a nič nenasvedčovalo tomu, že by mal odchádzať z kurtu porazený práve on.

Andy Murray nastúpi v pondelok popoludní a to proti svetovej päťke, Davidovi Ferrerovi zo Španielska, a pravdepodobne bude musieť vyhrať tento zápas, aby mal šancu na semifinále.
Murrayoví ďalší dvaja súperi v skupine sú totiž jedným z mála hráčov na okruhu ATP, ktorí majú so Škótom pozitívnu bilanciu v štatistikách vzájomných zápasov, a sú to svetová jednotka Novak Djokovic a Čech Tomáš Berdych. A bol to práve Berdych, kto porazil 24-ročného Škóta minulý týždeň v Paríži. Po dosiahnutí semifinále v roku 2010 Murray zostáva optimistom a povedal: "Bol som spokojný s mojou formou, mám skvelé spomienky z môjho vystúpenia v minulom roku a dúfam, že budem mať ešte lepší záver tejto sezóny".

Istá neistota ohľadom formy a fitness je u Djokoviča a Rafaela Nadala.
Djokovič prišiel do Londýna v utorok a vyzerá to, že jeho bolesť ramena už pominula, zatiaľ čo Nadal nehral žiadny súťažný zápas už mesiac, keď vtedy veľmi skoro vypadol na turnaji Shanghai Masters a na svoj prvý zápas nastúpi až v stredu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies