Výprava Manchestru v Kolíne pri pristátí o vlások unikla problému

NETKY.SK • 27 November 2013, 11:03 • 2 min
Výprava Manchestru v Kolíne pri pristátí o vlások unikla problému

KOLÍN - Lietadlo s výpravou futbalistov Manchestru United len o vlások uniklo problému pri pristávacom manévri v utorok na letisku v Kolíne, informovala agentúra Reuters. Podľa britských médií musel pilot 185-miestneho charteru Monarch Airlines Airbus 321 na poslednú chvíľu prerušiť prvý manéver a pristál až na druhý pokus s asi 10-minútovým meškaním.

slovakia

left justify in out

Zverenci Davida Moyesa sa v stredu stretnú v A-skupine Ligy majstrov 2013/2014 s Bayerom Leverkusen. Lietadlo s "červenými diablami" bolo už len asi 400 metrov od pristávacej dráhy na kolínskom letisku Konráda Adenauera, keď dispečerská veža upozornila pilota, že na zemi je ešte ďalšie lietadlo, a tak musel rýchlo reagovať zdvihnutím stroja opäť do vzduchu. Nik sa pri manévri nezranil a pilot sa po druhom, už hladkom pristátí, cestujúcim ospravedlnil.

"Pristáli sme v Nemecku! Práve teraz sa ešte spamätávam prudkého pristátia," napísal na sociálnej sieti obranca United Rio Ferdinand.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona