VYPRÁŽANÝ KAPOR

NETKY.SK • 23 December 2010, 09:19 • 2 min
VYPRÁŽANÝ KAPOR

VYPRÁŽANÝ KAPOR

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

1 kapor, soľ, korenie na rybu, hladká múka,  2 vajíčka, 1 dcl mlieka,  strúhanka, olej na vyprážanie, 1 l mlieka

Príprava:

Deň vopred kapra očistíme, zbavíme hlavy, plutiev, chvosta, vypitveme a nakrájame na podkovičky. Posolíme, posypeme korením na ryby a namočíme do mlieka. Na druhý deň mlieko zlejeme a obaľujeme v trojobale,  teda hladká múka,  rozšľahané vajíčka s mliekom a nakoniec strúhanka. Vyprážame na rozpálenom oleji, podávame s majonézovým šalátom.

Zdroj: autor.redakcia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies