Vypočujte si novú pieseň Funknroll od speváka Prince z pripravovaného albumu

NETKY.SK • 20 September 2014, 13:46 • 2 min
Vypočujte si novú pieseň Funknroll od speváka Prince z pripravovaného albumu

USA - Americký spevák a multiinštrumentalista Prince zverejnil skladbu Funknroll. Pieseň sa bude nachádzať na albume Art Official Age, ktorý by mal vyjsť 30. septembra.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať 13 skladieb. Päťdesiatšesťročný rodák z Minneapolisu v štáte Minnesota z očakávanej nahrávky už zverejnil aj pieseň U Know.

 

Sólová štúdiovka Art Official Age vyjde v rovnaký deň ako počin Plectrumelectrum, na ktorom Prince spolupracoval s kapelou 3rdEyeGirl. Album ponúkne 12 skladieb, ktoré nahrali na koncertoch počas tohtoročného turné Hit & Run.

 

 

Prince, celým menom Prince Rogers Nelson, vydal v roku 1978 prvý album s názvom For You. Odvtedy ponúkal nové nahrávky takmer každý rok. Zatiaľ poslednú štúdiovku 20Ten uviedol na trh v roku 2010. Medzi jeho úspešné single patria napríklad 1999, When Doves Cry, Let's Go Crazy, Purple Rain, Raspberry Beret, Kiss, Sign o' the Times, Batdance, Gett Off, Cream či The Most Beautiful Girl in the World. Na konte má sedem cien Grammy, štyri MTV Video Music Awards, Zlatý glóbus i Oscara. V roku 2004 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy a podľa amerického dvojtýždenníka Rolling Stone je 27. najlepším interpretom všetkých čias.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona