Camps zvládne všetko: Vypínal svetlá na aute a ešte strelil gól

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 14:21 • 2 min
Camps zvládne všetko: Vypínal svetlá na aute a ešte strelil gól

ROCHDALE - Streliť gól do siete Gillinghamu nebola v utorkovom zápase tretej najvyššej anglickej súťaže jediná starosť futbalistu Rochdalu Calluma Campsa.

slovakia

left justify in out

Útočník domácich priamo počas stretnutia stihol zaregistrovať výzvu miestneho hlásateľa pre majiteľa zaparkovaného auta so zasvietenými svetlami. Pri poznávacej značke si uvedomil, koľká bije.

 

"Práve sa nehralo, tak som zachytil hlásenie. Počul som číslo a zistil som, že je to moja značka. V prvom momente som si myslel, že niekoho blokujem, tak som spoluhráčovi Jamiemu Allenovi povedal: ´To je moje auto´," priznal Camps pre BBC Radio Manchester.

 

Napokon obe misie vyriešil na výbornú. Svetlá dal shasnúť členovi realizačného tímu Kevinovi Gibbinsovi a v nadstavení prvého polčasu otvoril skóre duelu. Gillingham však po zmene strán vyrovnal na konečných 1:1.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona