Vypil liter tvrdého alkoholu denne: Toto mu vyrástlo na krku!

NETKY.SK • 30 Október 2015, 08:51 • 2 min
Vypil liter tvrdého alkoholu denne: Toto mu vyrástlo na krku!

PEKING - Čínan podľahol závislosti na alkohol. Denne vypil až liter tvrdého alkoholu, čo sa samozrejme muselo niekde odzrkadliť. Jeho telo sa vzbúrilo a spôsobilo zvláštnu reakciu.

slovakia

left justify in out

Na krku mu vyrástli zpredu aj zozadu obrovské tukové nádory. Ľudia ho začali prezývať muž s konským krkom. 

 

Hong Shu (53) začal pozorovať zmeny vo svojom tele už pred desiatimi rokmi. Najprv sa objavili nádory pri ušiach a postupne sa rozširovali až na krk. Tie mu vyrástli do obrovského rozmeru. Nádor sa sformoval do zvláštneho tvaru, ktorému sa hovorí konský, kravský alebo ťavý krk. 

 

img

 

Hong to ťažko znášal. Začali sa objavovať depresie a vyústilo to až do štádia, kedy sa rozhodol, že nebude vychádzať z domu. Na začiatku tohto roku mal nádor už také rozmery, že nemol ani otáčať hlavou, prehĺtať, začali problémy s dýchaním. Musel absolvovať tri operácie a lekári mu dávajú nádej, že bude všetko v poriadku. Taktiež ho  ale varovali, že za všetko môže jeho prehnané pitie alkoholu.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies