Vypátrali unesenú Katalin (4), je u mamy v Budapešti

NETKY.SK • 29 Apríl 2013, 10:53 • 2 min
Vypátrali unesenú Katalin (4), je u mamy v Budapešti

BRATISLAVA - Štvorročné dievčatko, ktoré minulý týždeň uniesli dvaja neznámi páchatelia priamo z domu v obci Hajnáčka (okres Rimavská Sobota), už vypátrali.

slovakia

left justify in out

Maďarská polícia ho našla v spoločnosti matky v Budapešti, uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Dieťa matke neodobrali, keďže stále nebolo zverené do starostlivosti ani jednému z rodičov. Pátranie bolo odvolané, vyšetrovanie tohto prípadu však pokračuje, dodala Faltániová.

Dvaja neznámi páchatelia vo štvrtok 25. apríla pred 7:00 vošli do domu v obci Hajnáčka cez neuzamknuté vchodové dvere. "Zo spálne bez vedomia a súhlasu otca a bez právoplatného súdneho rozhodnutia vzali štvorročnú Katalin," povedala Faltániová. Dievčatko naložili do bielej dodávky s maďarskou poznávacou značkou a odišli. "Za tieto skutky hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov," dodala hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies