Vynikajúce VIDEO: Česká herečka dokonale zobrazila sľuby politikov!

NETKY.SK • 23 Október 2013, 16:14 • 2 min
Vynikajúce VIDEO: Česká herečka dokonale zobrazila sľuby politikov!

PRAHA – V susednom Česku sa zvolebnieva a okrem politických strán majú čosi k voľbám povedať aj umelci. Česká herečka Bára Poláková natočila krátke video, v ktorom je dokonale zhrnuté správanie politikov nielen v Čechách.

slovakia

left justify in out

Na videu sa politik vkradne do herečkinho bytu. Tá ho pristihne a začne sa vyhovárať: „Tie veci?! Ja ani neviem, čo to je. To mi tam dal niekto, kto sa usiluje o elimináciu mojej osoby. Neviete predsa, že toto celé je iba štvavá profesionálna kamapaň proti mojej osobe?“

Herečka vytiahne sklenenú vázu, politik sa odvolá na zákony a sám udrie Polákovú po hlave. „Toto je výsledok spackanej práce mojich predchodcov, ja som túto situáciu zdedil a nemohol som s tým nič urobiť,“ dodal politik.

Bára Poláková okrem hrania aj celý klip režírovala. Video bolo natočené pre iniciatívy „Rekonstrukce státu“ a „Bla Bla nevolím“.

Česká herečka Bára Poláková sa už v minulosti objavila v politicky mierenom videu, v ktorom sa objavila po boku speváka skupiny Lucie Davida Kollera. Video si môžete pozrieť TU!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies