Vynechaný Ward: Koučova ťažká choroba mi nepomohla

NETKY.SK • 2 December 2015, 11:02 • 2 min
Vynechaný Ward: Koučova ťažká choroba mi nepomohla

LONDÝN - Britský tenista James Ward si od minulého týždňa môže hovoriť spoludržiteľ Davisovho pohára, ale na antukový kurt v Gente vo finále proti Belgičanom sa ako jediný zo štvorčlenného kádra hostí nedostal.

slovakia

left justify in out

V singli mal ako dvojka prednosť Kyle Edmund a Ward spätne prezradil, z čoho vyvstal pokles formy v druhej polovici sezóny. Po Wimbledone totiž jeho austrálskemu koučovi Darrenovi Tandymu diagnostikovali rakovinu, počas newyorských grandslamových US Open dostal mŕtvicu.

"Nie je to výhovorka, ktorou by som chcel vysvetliť moju výkonnosť po Wimbledone, ale zjavne mi to príliš nepomohlo. Bola to ubíjajúca a znepokojivá situácia," povedal 28-ročný Ward, citoval ho napríklad web DailyMail.co.uk. Londýnsky rodák ešte v júli bol na 89. priečke v renkingu ATP, teraz figuruje na 156. mieste.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona