Výmena a oprava mostných záverov môže vyjsť NDS na 4,95 milióna eur

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 15:32 • 2 min
Výmena a oprava mostných záverov môže vyjsť NDS na 4,95 milióna eur

BRATISLAVA – Výmena a oprava mostných záverov na mostoch, ktoré spravuje Národná diaľničná spoločnosť (NDS), môže vyjsť firmu na odhadovaných 4,95 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

slovakia

left justify in out

Zákazku pre diaľničiarov zabezpečí bratislavská spoločnosť Aqua – Vita.

 

Vyplýva to z oznámenia o výsledku súťaže, ktoré bolo zverejnené vo vestníku verejného obstarávania. NDS dostala v súťaži tri ponuky, jedného uchádzača vylúčila. S víťazom tendra podpísali diaľničiari rámcovú dohodu na obdobie štyroch rokov.

 

Celkovú konečnú hodnotu zákazky tak vytvoria až ceny za diela vykonané na základe jednotlivých konkrétnych objednávok. Celková cena však nesmie prekročiť sumu 4,95 milióna eur bez DPH.

 

Dodávateľ má pre NDS zabezpečiť opravu a výmenu mostných záverov typu 3W na mostoch v správe diaľničnej spoločnosti. Zákazka nebude spolufinancovaná z eurofondov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies