Výluka vlakov medzi Lamačom a hlavnou stanicou pokračuje

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 11:37 • 2 min
Výluka vlakov medzi Lamačom a hlavnou stanicou pokračuje

BRATISLAVA - Výluka vlakov medzi stanicami Bratislava hlavná stanica a Bratislava Lamač pokračuje ďalšou etapou. Ako agentúru SITA informovala riaditeľka Odboru komunikácie Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Jana Morháčová, pracovať na tomto úseku budú od štvrtka 21. apríla do soboty 23. apríla.

slovakia

left justify in out

"Obmedzenia sa dotknú regionálnych expresov a osobných vlakov prevádzkovaných ZSSK. Tri medzištátne vlaky do Viedne odídu z bratislavskej hlavnej stanice s predpokladaným meškaním približne dvanásť minút. Ďalšie spojenia budú meškať kratšie ako desať minút," pripomenula Morháčová s tým, že výluka je pre rekonštrukčné práce na železničnej stanici Bratislava-Lamač.


Prípoje na vlaky v smere z Kútov budú v bratislavskej hlavnej stanici čakať len v prípade priaznivej prevádzkovej situácie. Vlaky do Kútov podľa Morháčovej nečakajú. "Na železničnej zastávke Bratislava - Železná studienka sa nastupuje do vlakov v smere z Kútov do Bratislavy na hlavnú stanicu na opačnej strane," ukončila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies