Výlet poslankýň Smeru do Ruska nás stál viac ako 12-tisíc!

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 09:38 • 2 min
Výlet poslankýň Smeru do Ruska nás stál viac ako 12-tisíc!

BRATISLAVA - Denník Nový Čas zverejnil vyúčtovanie za let štyroch poslankýň Smeru-SD do Ruska zo septembra minulého roka. Cieľ výletu vládnym špeciálom JAK 40 aktérky nevedeli ani vysvetliť, píše denník a dodáva, že iba za samotný let nakoniec zaplatíme viac ako 12908,77 eur.

slovakia

left justify in out

Poslankyne Anna Viteková, Ľubica Rošková, Jana Laššáková a Darina Gabániová si údajne nevedeli spomenúť s kým sa na trojdňovej služobnej ceste stretli. Po ich návrate účel cesty špecifikoval hovorca parlamentu Pavel Chovanec. Dôvodom mali byť oslavy 20. výročia nadviazania diplomatických stykov medzi Slovenskom a Ruskom.

 

Bývalý šéf parlamentu Richard Sulík si stojí za svojimi septembrovými vyjadreniami, že by si výlet smeráčok mala zaplatiť samotná strana. Reakciu strany Smer-SD sa denníku do uzávierky nepodarilo získať.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies