Vykradli vysokú školu v Košiciach: Zmizli notebooky a tablety!

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 12:14 • 2 min
Vykradli vysokú školu v Košiciach: Zmizli notebooky a tablety!

BRATISLAVA/KOŠICE – V pondelok v noci vykradli jednu z vysokých škôl v Košiciach. Zo školiacej miestnosti zobrali 15 notebookov, osem tabletov a adaptér na tablet. Škola vyčíslila škodu na viac ako 17-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Z krádeže obvinili 30-ročného Poliaka, ktorého v pondelok podvečer prichytili v košickom obchodnom centre po krádeži tovaru za päť eur a 93 centov. Muž kradol, hoci za podobný čin bol v predošlom roku potrestaný. Polícia ho umiestnila do cely policajného zaistenia a trestné konanie prebehlo v tzv. super rýchlom konaní. 

 

Z krádeže a porušovania domovej slobody obvinili policajti 35-ročného muža z okresu Snina, ktorý koncom júna cez otvorené okno vnikol do rekreačnej chaty na Zemplínskej Šírave v časti Hôrka a ukradol priamočiaru pílu, flexi brúsky, vŕtačku, krovinorez, reťazovú pílu. Dvom majiteľom spôsobil celkovú škodu za viac ako 3 200 eur. Zlodej skončil v cele, hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. 
Toho istého muža obvinili aj z ďalšej krádeže, ku ktorej došlo v noci koncom júna 2014 na Pešej aleji v rekreačnej oblasti Kamenec na Zemplínskej Šírave. Obvinený využil chvíľkovú nepozornosť poškodeného 20-ročného muža a z vrecka nohavíc mu ukradol mobilný telefón za 500 eur. Agentúru SITA o krádežiach informoval hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies