Vykopli ho! Kouč Sparty sa porúča podobne ako tréner Hapal

NETKY.SK • 25 Apríl 2019, 13:24 • 2 min
Vykopli ho! Kouč Sparty sa porúča podobne ako tréner Hapal

PRAHA/BRATISLAVA - Pohárový súboj pražských "S" znamenal koniec pre trénera Sparty Praha. Zdeněk Ščasný už oficiálne nie je koučom Sparty. Vedenie klubu ho odvolalo niekoľko hodín po prehre 0:3 v pohárovom derby so Slaviou Praha. Mužstvo zatiaľ povedie jeho doterajší asistent Michal Horňák.

slovakia

left justify in out

V lete vedenie "rudých" pravdepodobne angažuje opäť zahraničného kouča. "Situácia po zápasoch s Karvinou a Slaviou bola taká, že sme museli spraviť okamžité rozhodnutie. Dospeli sme k záveru, že odvoláme trénera, lebo výsledky i predvedená hra boli veľmi zlé," uviedol pre klubový web generálny riaditeľ Sparty František Čupr. Sparta dlhodobo nenapĺňa očakávania svojich priaznivcov.

 

 

Sparta, v ktorej kádri pôsobí aj slovenský obranca Lukáš Štetina, figuruje v českej Fortunalige na treťom mieste s priepastným pätnásťbodovým mankom na odvekého rivala. 

 

 

Ščasný nahradil vlani v júli po nevydarenom zápase 2. predkola Európskej ligy UEFA proti Subotici Pavla Hapala - súčasného trénera slovenskej reprezentácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona