Výkonný riaditeľ FC Liverpool: Suárez Liverpoolu škodí aj pomáha

NETKY.SK • 26 September 2013, 11:37 • 2 min
Výkonný riaditeľ FC Liverpool: Suárez Liverpoolu škodí aj pomáha

LONDÝN - Výkonný riaditeľ FC Liverpool Ian Ayre sa netají názorom, že Luis Suárez svojimi excesmi poškodil povesť tohto anglického futbalového klubu.

slovakia

left justify in out

Mal na mysli najmä Uruguajčanove rasistické poznámky na adresu Patricea Evru v roku 2011 a uhryznutie Branislava Ivanoviča z minulej sezóny, za ktoré si len nedávno odpykal desaťzápasový dištanc. Prvý súťažný duel po treste absolvoval v stredu v Ligovom pohári proti Manchestru United (0:1). "Každý incident podobného druhu kazí našu značku," povedal Ayre, ale hneď aj dodal, že Suárez "veľmi pozitívne pracuje na svojom charaktere."
Luis Suárez v medzisezónnom období tlačil na vedenie LFC, aby ho vymenilo do klubu, ktorý hráva európske pohárové súťaže. Liverpoolčania si však veľmi dobre uvedomujú jeho futbalové kvality. "Na ihrisku je to pravý bitkár," oceňuje na Suárezovi Ayre. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies