Výkonný riaditeľ City čelí obvineniu zo špionáže počas pôsobenia v Barcelone

NETKY.SK • 20 Február 2013, 11:28 • 2 min
Výkonný riaditeľ City čelí obvineniu zo špionáže počas pôsobenia v Barcelone

Výkonný riaditeľ City čelí obvineniu zo špionáže počas pôsobenia v Barcelone - Futbal MANCHESTER – Výkonný riaditeľ Manchestru City, Ferran Soriano, by mohol čeliť vyšetrovaniu kvôli obvineniu zo špionáže počas jeho pôsobenia v Barcelone. Soriano bol vice

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Výkonný riaditeľ Manchestru City, Ferran Soriano, by mohol čeliť vyšetrovaniu kvôli obvineniu zo špionáže počas jeho pôsobenia v Barcelone. Soriano bol viceprezidentom katalánskeho veľkoklubu v rokoch 2005 až 2008 a významne sa podieľal na úspechoch klubu na ihrisku aj mimo neho.
Objavili sa však obvinenia, že bol čiastočne zodpovedný za sledovanie emailov zamestnancov, vrátane štyroch ďalších viceprezidentov, ktorí sú podozriví, že pracovali proti bývalému prezidentovi klubu, Joanovi Laportemu.

Katalánska prokuratúra teraz posunula prípad krajskému zastupiteľstvu, aby vyšetrila či Soriano spáchal trestný čin.
Je zrejmé, že sa začne formálne vyšetrovanie, avšak Soriano už bol vypočúvaný spolu s ďalšími 30 osobami ešte pred jeho zahájením a odvtedy nemal s prokurátormi žiadny kontakt.

Úradujúci majster Premier League si uvedomuje túto kampaň v Španielsku, ktorá je zameraná na diskreditáciu Soriana a destabilizáciu klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies