Vyjde reedícia soundtracku filmu Twin Peaks

NETKY.SK • 29 December 2016, 15:14 • 2 min
Vyjde reedícia soundtracku filmu Twin Peaks

NEW YORK - Americká nahrávacia spoločnosť Death Waltz vydá reedíciu soundtracku filmu Twin Peaks (1992) Davida Lyncha. Novinka sa dostane na trh v januári, ďalšie detaily o nej zatiaľ nie sú známe. Ako však informoval online magazín The Vinyl Factory, novinka by mala údajne obsahovať poznámky od filmového kritika Marka Kermodea.

slovakia

left justify in out

Twin Peaks je prequelom seriálu Mestečko Twin Peaks (1990 - 1991) ako aj jeho rovnomenného pilotného filmu z roku 1990. O soundtrack snímky sa, podobne ako v prípade predchádzajúcich dvoch projektov, postaral skladateľ Angelo Badalamenti. Podieľala sa na ňom aj speváčka Julee Cruise.

 


Menovaná snímka sleduje vyšetrovanie vraždy mladej prostitútky Teresy Banksovej, Špeciálny agent FBI, ktorý sa jej venoval sa však stratil a snaha jeho kolegu prípad vyriešiť končí len pocitom, že sa vrah ešte vráti. Príbeh sa následne presunie do mestečka Twin Peaks, kde žije krásna a skazená študentka Laura Palmer. Tej však už zostáva len posledných sedem dní života.
Spomínaný seriál sa odohráva už po vražde Laury, ktorej smrť a následné vyšetrovanie odhalí mnoho záhad a tajomstiev celého malomesta. Projekt získal v roku 1991 Peabody Award a tri Zlaté glóbusy. Na konte má aj dve ceny Primetime Emmy z roku 1990. V 90. rokoch vznikli dve série Mestečka Twin Peaks, tretia limitovaná séria sa dostane na televízne obrazovky na budúci rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies