Vyjde reedícia albumu The Black Parade od My Chemical Romance

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 11:23 • 2 min
Vyjde reedícia albumu The Black Parade od My Chemical Romance

LOS ANGELES - Fanúšikovia a fanúšičky nefungujúcej americkej rockovej kapely My Chemical Romance sa môžu tešiť na reedíciu albumu The Black Parade (2006).

slovakia

left justify in out

Novinka The Black Parade/Living With Ghosts sa dostane na trh 23. septembra na dvoch CD a troch vinyloch pri príležitosti desiateho výročia jej prvého vydania. Ponúkne aj jedenásť bonusových skladieb, vrátane hrubých mixov či live demo nahrávok. Z očakávanej nahrávky už zverejnili pieseň The Five Of Us Are Dying (rough mix), ktorá je ranou verziou skladby Welcome To The Black Parade.


Album The Black Parade vyšiel 23. októbra 2006 a v originálnej verzii obsahuje 13 skladieb, medzi ktorými sú okrem spomínanej piesne Welcome To The Black Parade aj single Famous Last Words, I Don't Love You a Teenagers. Nahrávka sa dostala v UK Charte aj v americkom rebríčku Billboard 200 na druhé miesto, čo je najväčší úspech skupiny v oboch hitparádach.


Kapela My Chemical Romance vznikla v roku 2001 v New Jersey. Poslednú zostavu tvorili spevák Gerard Way, gitaristi Ray Toro a Frank Iero, basgitarista Mikey Way a klávesák James Dewees. Vydali štyri štúdiové nahrávky: I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002), Three Cheers For Sweet Revenge (2004), spomínanú The Black Parade (2006) a Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys (2010). Skupina ohlásila ukončenie činnosti v roku 2013 a v marci 2014 ešte ponúkli výberovku May Death Never Stop You.

Zoznam bonusových skladieb albumu The Black Parade/Living With Ghosts:
01 The Five of Us Are Dying (rough mix)
02 Kill All Your Friends (live demo)
03 Party At The End Of The World (live demo)
04 Mama (live demo)
05 My Way Home Is Through You (live demo)
06 Not That Kind Of Girl (live demo)
07 House of Wolves, Version 1 (live demo)
08 House of Wolves, Version 2 (live demo)
09 Emily (rough mix)
10 Disenchanted (live demo)
11 All The Angels (live demo)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona