Vyjde nový román Mariny Stepnovovej

NETKY.SK • 1 Február 2017, 13:07 • 2 min
Vyjde nový román Mariny Stepnovovej

BRATISLAVA - Na pultoch slovenských kníhkupectiev sa na budúci týždeň objaví nový román ruskej spisovateľky Mariny Stepnovovej s názvom Bezbožná ulička.

slovakia

left justify in out

Novinka prinesie príbeh Ivana Ogariova, ktorý sa odmalička usiloval žiť inak, ako mu diktovali rodičia, škola, armáda, životný štýl hlavného mesta či práca. Vyštudoval lekársku fakultu, začal pracovať v odbore a oženil sa. Po rokoch si ale uvedomí, že žije presne ako ostatní. Jeho život sa však zmení, keď sa zaľúbi do dievčaťa, pre ktoré je najdôležitejšia práve sloboda. O slovenský preklad knihy sa postaral Ján Štrasser.


Marina Stepnovová pôvodne pracovala napríklad ako šéfredaktorka špecializovaného časopisu pre bezpečnosť Telesný strážca. Spočiatku publikovala básne, prózu začala vydávať časopisecky v roku 2000. Jej prvý román Chirurg vyšiel v roku 2005, v roku 2011 ponúkla titul Lazarove ženy, za ktorý získala cenu Veľká kniha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies