Vyjde nový box set kapely Buffalo Springfield

NETKY.SK • 3 Máj 2018, 07:32 • 2 min
Vyjde nový box set kapely Buffalo Springfield

BRATISLAVA - Fanúšikovia a fanúšičky už nefungujúcej americkej kapely Buffalo Springfield sa môžu tešiť na nový box set.

slovakia

left justify in out

What’s That Sound? The Complete Albums Collection sa dostane na trh 29. júna a ponúkne nové stereo mixy všetkých troch albumov skupiny - Buffalo Springfield (1966), Buffalo Springfield Again (1967) a Last Time Around (1968) a tiež mono mixy prvých dvoch spomínaných počinov.

 

Na remastering z pôvodných analógových nahrávok dohliadal niekdajší člen skupiny Neil Young. Novinka vyjde na piatich CD, v digitálnej forme aj na piatich 180-gramových vinyloch, ktoré ponúknu stereo aj mono mixy albumov. K dispozícii bude limitovaná edícia päťtisíc vinylov.

Buffalo Springfield vznikli v roku 1966 v Los Angeles. V zostave pôsobili okrem spomínaného Younga napríklad aj Stephen Stills, Richie Furay, Dewey Martin alebo Bruce Palmer. Kapela, ktorej najväčším hitom je skladba For What It's Worth, ukončila činnosť v roku 1968, no neskôr bola znovu aktívna aj v období 2010 až 2012. V roku 1997 ju uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies