Vyjde box set kapely Mother Love Bone

NETKY.SK • 18 Október 2016, 11:52 • 2 min
Vyjde box set kapely Mother Love Bone

LOS ANGELES - Priaznivci už nefungujúcej americkej rockovej kapely Mother Love Bone sa môžu tešiť na box set On Earth As It Is, ktorý vyjde 4. novembra.

slovakia

left justify in out

Novinka ponúkne remastrované verzie oboch nahrávok skupiny - EP Shine (1989) i albumu Apple (1990), ale tiež množstvo raritných či doteraz nevydaných piesní. Medzi nimi budú aj B-strany singlov, demá či alternatívne verzie piesní, demo verzia skladby Chloe Dancer v podaní Andrewa Wooda alebo záznam piesne Stardog Champion s Chrisom Cornellom a kapelou Pearl Jam ako hosťami. Novinka sa dostane na trh aj na vinyle. K dispozícii bude aj DVD Love Bone Earth Affair s vystúpeniami skupiny.


Kapela Mother Love Bone vznikla v roku 1988 v Seattli. Činnosť ukončila o dva roky neskôr po tom, ako 19. marca 1990 vo veku 24 rokov zomrel spomínaný líder Andrew Wood. V kapele pôsobili aj Bruce Fairweather, Greg Gilmore, Jeff Ament a Stone Gossard. Poslední dvaja menovaní sú v súčasnosti členmi kapiel Temple of the Dog a Pearl Jam.
Informácie pochádzajú z webstránky consequenceofsound.net.

Pôvodný článok:
https://consequenceofsound.net/2016/10/mother-love-bones-short-lived-but-glorious-existence-chronicled-in-new-box-set/


ld;sc



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies