Výjazdy pri narušení bezpečnosti zaistí pre poštu firma Bonul za 2,46 mil. eur

NETKY.SK • 15 November 2014, 17:53 • 2 min
Výjazdy pri narušení bezpečnosti zaistí pre poštu firma Bonul za 2,46 mil. eur

BRATISLAVA - Výjazdy zásahových jednotiek pri narušení bezpečnosti na pobočkách zabezpečí pre Slovenskú poštu nitrianska spoločnosť Bonul.

slovakia

left justify in out

Za zákazku na štyri roky zaplatí pošta 2,46 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Taký je výsledok súťaže, o ktorom informovala vo vestníku verejného obstarávania.
      

Do súťaže dostala Slovenská pošta jednu ponuku a výsledná cena je rovnaká, ako tá pôvodne odhadovaná. V tendri sa nepoužila elektronická aukcia.
      

Dodávateľská firma bude zabezpečovať výjazdy zásahových jednotiek, ktoré preveria narušenia chránených objektov Slovenskej pošty. A to na základe signalizácie prostredníctvom Multifunkčného dohľadového centra alebo poplachového systému.
      

Pošta vyhlásila na tieto služby novú súťaž, pretože skončila platnosť zmluvy, prostredníctvom ktorej zabezpečovala tieto výjazdy doteraz. Do tendra sa mohli prihlásiť súkromné bezpečnostné služby aj Policajný zbor SR.
      

"Slovenská pošta prevádzkuje viac ako 1500 pobočiek rozmiestnených po celom území Slovenska, na ktorých je povinná v maximálnej miere chrániť životy a zdravie zamestnancov, svojich zákazníkov a takisto zabezpečovať ochranu majetku a zverených hodnôt," odôvodnila hovorkyňa pošty Stanislava Pondelová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies