Vyhrážky manželke si Milan odpracuje

NETKY.SK • 12 Január 2015, 18:34 • 2 min
Vyhrážky manželke si Milan odpracuje

BANSKÁ BYSTRICA - Trest povinnej práce v rozsahu 80 hodín uložil dnes Okresný súd v Banskej Bystrici 47-ročnému Milanovi Adamovičovi zo Slovenskej Ľupče.

slovakia

left justify in out

Ten hrozil zabitím manželke Eve a na druhý deň jej v miestnej krčme dal zaucho. Súd vyhlásil verdikt po tom, ako schválil dohodu o vine a treste, ktorú s prokurátorkou uzavrel obvinený muž.


Incident sa odohral večer pred 24. hodinou koncom apríla minulého roku v areáli Roľníckeho družstva Hron v Slovenskej Ľupči. Opitý Milan so sekerou v ruke búchal na dvere a chcel, aby mu Eva otvorila. Manželka odmietla, ale pri odchode Milan s hrozbami neprestal. Na druhý deň predpoludním v pohostinstve Pod hradom ju alkoholom posilnený Milan napadol. Dal jej facku a opäť hrozil zabitím. 


Milan tým spáchal prečin nebezpečného vyhrážania. Ku skutku sa priznal a s prokurátorkou uzavrel dohodu o vine a treste, ktorú súd schválil. Zároveň nariadil Milanovi absolvovať ambulantnou formou protialkoholické liečenie. Trest povinnej práce musí Milan vykonať do jedného roka osobne, vo svojom voľnom čase a bez nároku na odmenu. 


Rozsudok je právoplatný, pretože súčasťou dohody je záväzok obvineného, že sa voči verdiktu súdu neodvolá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies