Vyhodnotili tender na odznaky a hviezdy pre policajtov

NETKY.SK • 12 Júl 2014, 10:57 • 2 min
Vyhodnotili tender na odznaky a hviezdy pre policajtov

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra vyhodnotilo tender na kovové doplnky pre policajtov a hasičov. Odznaky, gombíky a hodnostné hviezdy bude rezort kupovať najbližšie štyri roky od bratislavskej firmy Štefan Mikloš – NAMITA.

slovakia

left justify in out

Do súťaže sa prihlásila iba ona. V rámcovej dohode, ktorú zverejnili v Centrálnom registri zmlúv, stanovili cenový strop pre nákupy na úrovni 402-tisíc eur s DPH.

 

Rezort vnútra bude od firmy objednávať kovové časti policajnej a hasičskej rovnošaty. Plán je postupne kúpiť napríklad osemtisíc identifikačných čísiel pre policajtov. Tento doplnok má oválny tvar so štátnym znakom, v dolnej časti je vygravírované päťciferné číslo. Medzi položkami sú tiež spony na viazanku, odznaky na čiapku či gombíky. Rezort tiež kúpi tisíce striebristých a zlatistých hviezd a ratolestí na výložky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona