Vyhodili trénera, hoci postúpil s mužstvom na futbalové MS!

NETKY.SK • 30 Október 2017, 19:35 • 2 min
Vyhodili trénera, hoci postúpil s mužstvom na futbalové MS!

BELEHRAD - Prekvapujúca informácia prišla v pondelok zo Srbska, kde vedenie futbalového zväzu (FSS) odvolalo z funkcie trénera reprezentácie Slavoljuba Muslina napriek úspechu v nedávno skončenej kvalifikácii o postup na MS 2018.

slovakia

left justify in out

FSS oznámil, že k ukončeniu spolupráce prišlo na základe vzájomnej dohody. Zároveň poďakoval doterajšiemu kormidelníkovi za dobrú spoluprácu a výsledky. Srbi pod vedením Muslina, ktorého dočasne vo funkcii nahradí bývalý obranca Schalke 04 Mladen Krstajič, prelomili osemročné čakanie na účasť na vrcholnom podujatí. Srbsko sa predstaví od svojej samostatnosti druhýkrát na MS po roku 2006.

Muslin čelil kritike pre výber hráčov, defenzívnu taktiku a nezaraďovanie mladých hráčov, predovšetkým talentovaného stredopoliara Lazia Sergeja Milinkoviča-Saviča. "Naše cesty sa rozišli pre odlišný pohľad na zloženie národného tímu na svetovom šampionáte v Rusku," zdôvodnil ukončenie svojho pôsobenia 64-ročný Muslin.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona