Vyhlásili víťazov cien TýTý, piaty raz triumfoval seriál Vyprávěj

NETKY.SK • 6 Apríl 2014, 10:38 • 2 min
Vyhlásili víťazov cien TýTý, piaty raz triumfoval seriál Vyprávěj

BRATISLAVA - Ceny získali napríklad aj Karel Gott, Lucie Vondráčková, Dagmar Havlová, Ivan Trojan či Karel Šíp. Do Dvorany slávi vstúpila herečka Jana Štěpánková.

slovakia

left justify in out

V pražskom Divadle na Vinohradech vyhlásili v sobotu večer výsledky 23. ročníka českých diváckych cien TýTý. Medzi seriálmi už piaty raz po sebe triumfoval retroseriál Českej televízie Vyprávěj.

V speváckych kategóriách obhájili minuloročné víťazstvá Karel Gott a Lucie Vondráčková, za ktorú cenu prebrala jej manažérka. Najobľúbenejším hercom sa stal Ivan Trojan, medzi herečkami zvíťazila Dagmar Havlová, ktorá sa okrem toho stala aj absolútnou víťazkou s najvyšším počtom zaslaných hlasov. "Som rada, že z tej Dáše Veškrnovej, ktorú ste mali radi, som sa prehupla cez Dagmar Havlovú zas k Dáši Havlovej," uviedla pri preberaní ceny. Karel Šíp, ktorý sobotný ceremoniál moderoval, si odniesol cenu pre osobnosť televíznej zábavy, pričom jeho šou Všechnopárty vyhlásili za program roka. Za najobľúbenejšiu osobnosť televíznej publicistiky vyhlásili Josefa Klímu, v kategórii Osobnosť televízneho spravodajstva zvíťazil Karel Voříšek a najlepším športovým moderátorom sa stal Vojtěch Bernatský. Objavom roka sa stal Miroslav Sýkora a do Dvorany slávi vstúpila herečka Jana Štěpánková. "Herec musí mať šťastie na úlohy, a to som ja vďaka Bohu mala," vyhlásila herečka. Počas slávnostného odovzdávania cien zaspievali Karel Gott, Petr Bende, Aneta Langerová alebo Lucie Bílá. 

 

Prehľad víťazov a víťaziek 23. ročníka českých diváckych cien TýTý: 
Osobnosť televízneho spravodajstva: Karel Voříšek 
Osobnosť televíznej publicistiky: Josef Klíma 
Osobnosť televíznej zábavy: Karel Šíp 
Športový moderátor: Vojtěch Bernatský 
Herec: Ivan Trojan 
Herečka: Dagmar Havlová 
Spevák: Karel Gott 
Speváčka: Lucie Vondráčková 
Program roka: Všechnopárty 
Seriál roka: Vyprávěj 
Objav roka: Miroslav Sýkora 
Dvorana slávy: Jana Štěpánková 
Absolútny víťaz: Dagmar Havlová 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies