Vyhlásili víťazov cien TýTý, absolútnym víťazom je Karel Gott

NETKY.SK • 12 Apríl 2015, 11:46 • 2 min
Vyhlásili víťazov cien TýTý, absolútnym víťazom je Karel Gott

BRATISLAVA - V pražskom Divadle na Vinohradech vyhlásili v sobotu večer výsledky 24. ročníka českých diváckych cien TýTý. Karla Gotta vyhlásili za speváka roka a taktiež sa stal aj absolútnym víťazom s najvyšším počtom zaslaných hlasov.

slovakia

left justify in out

"Musím povedať, že tentoraz som to naozaj čakal. Prečo predstierať, že som to nečakal, keď som to čakal. Každý z nás nominovaných prišiel, pretože to čakal. V minulom roku som tvrdo pracoval," uviedol po triumfe v kategórii spevákov 75-ročný rodák z Plzne, ktorý v minulých ročníkoch neuspel iba dva razy. Prekvapilo ho však absolútne víťazstvo. "Teraz musím úprimne povedať, že toto ma zaskočilo. Asi na tom niečo bude. Je to pre mňa výzva. Je to pre mňa veľký záväzok, urobím všetko preto, aby som nesklamal," vyhlásil. Medzi speváčkami triumfovala Lucie Vondráčková, za ktorú cenu prebral jej otec Jiří.


V hereckých kategóriách zvíťazili Ivan Trojan a Simona Stašová, ani jeden z nich sa však na ceremoniáli nezúčastnil. Seriálom roka sa stala První republika, programom roka Všechnopárty, ktorú uvádza Karel Šíp. Ten bol moderátorom sobotňajšieho vyhlásenia víťazov cien TýTý, pričom sám si odniesol ocenenie pre osobnosť televíznej zábavy. Osobnosťou televízneho spravodajstva sa stal Karel Voříšek, osobnosťou televíznej publicistiky zas Josef Klíma, cenu pre športového moderátora získal Vojtěch Bernatský, za objav roka vyhlásili moderátora Daniela Stacha a do Dvorany slávy vstúpila herečka Iva Janžurová. Okrem spomínaného Gotta obhájili minuloročné víťazstvo aj Voříšek, Klíma, Šíp, Bernatský, Trojan, Vondráčková a relácia Všechnopárty.

Prehľad víťazov a víťaziek 24. ročníka českých diváckych cien TýTý:
Osobnosť televízneho spravodajstva: Karel Voříšek
Osobnosť televíznej publicistiky: Josef Klíma
Osobnosť televíznej zábavy: Karel Šíp
Športový moderátor: Vojtěch Bernatský
Herec: Ivan Trojan
Herečka: Simona Stašová
Spevák: Karel Gott
Speváčka: Lucie Vondráčková
Program roka: Všechnopárty
Seriál roka: První republika
Objav roka: Daniel Stach
Dvorana slávy: Iva Janžurová
Absolútny víťaz: Karel Gott

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona