Výherca Superjackpotu z Ostravy si dnes prevzal viac ako 109 miliónov Kč

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 18:58 • 2 min
Výherca Superjackpotu z Ostravy si dnes prevzal viac ako 109 miliónov Kč

PRAHA - Výherca najvyššej tohtoročnej výhry a štvrtej najvyššej výhry v histórii samostatnej ČR, ktorú zaznamenali pred troma týždňami, si dnes prevzal výhru viac ako 109,2 milióna Kč.

slovakia

left justify in out

Jeho identitu spoločnosť Sazka nezverejnila, vyplýva z informácie na internetovom servere Novinky.cz.
     

Muž podal náhodný tiket Športky cestou z nákupu v miestnom údenárstve v Ostrave a za vklad 170 Kč získal po žrebovaní spomínanú cenu.
     

Ako uviedol hovorca Sazky Václav Friedmann, je až neuveriteľné, ako sa príbeh tohtoročného výhercu Superjackpotu podobá príbehu vlaňajšieho výhercu 400 miliónov Kč. Obaja sa totiž rozhodli pre účasť v stávkovej hre po nákupe v údenárstve.
     

Podľa hovorcu si výherca všetko dobre premyslel a pre výhru chcel prísť s časovým odstupom. Je si údajne istý, že mu výhra zásadne život nezmení, ale rozhodne mu ho uľahčí. Veľkú časť získaných prostriedkov chce venovať na charitu, zvyšok rozdeliť rodine. A keďže už za dva roky odchádza do dôchodku, časťou výhry si práve penziu chce vylepšiť.
     

Vlani v novembri zaregistrovali v ČR historicky najvyššiu výhru - takmer 400 miliónov Kč, z ktorých sa mohli tešiť manželia z oblasti mesta Chrudim.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies