Vyhadzov kouča Borussie

NETKY.SK • 21 December 2016, 11:39 • 2 min
Vyhadzov kouča Borussie

Mönchengladbach - Vedenie nemeckého futbalového klubu Borussia Mönchengladbach odvolalo v stredu Andrého Schuberta z pozície hlavného trénera. Štyridsaťpäťročnému koučovi "zlomila väz" utorková domáca prehra 1:2 s ďalším trápiacim sa tímom VfL Wolfsburg, po ktorej Borussia klesla v bundesligovej tabuľke až na 14. miesto.

slovakia

left justify in out

Mönchengladbach pod Schubertovým vedením vybojoval v uplynulých 11 zápasoch iba jedno víťazstvo a pripísal si sedem prehier. Na konte má 16 bodov z rovnakého počtu kôl, čo je v tejto fáze sezóny najhoršia bilancia tímu za uplynulých šesť rokov.

 

Vedenie Borussie v stredu uviedlo, že čoskoro oznámi meno Schubertovho nástupcu. "V minulých dňoch sme mali s Andrem viacero rozhovorov. Analyzovali sme naše výsledky a spoločne sme prišli k záveru, že bude najlepšie, keď vzájomnú spoluprácu ukončíme," citovala agentúra dpa slová športového riaditeľa klubu Maxa Eberla.

 

Schubert viedol Borussiu 15 mesiacov. Mužstvo prebral od Luciena Favreho, ktorý rezignoval na svoj post po slabom štarte do sezóny 2015/2016.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona