VIDEO Vydarený štart Ezequiela Lavezziho v čínskom klube Hebei CFFC

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 18:47 • 2 min
VIDEO Vydarený štart Ezequiela Lavezziho v čínskom klube Hebei CFFC

HEBEI – Argentínsky útočník Ezequiel Lavezzi nedávno prestúpil z francúzskeho PSG do Číny a každému muselo byť hneď jasné, že to nebude kvôli ich kultúre stolovania.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Lavezzi je vo futbale už dosť dlhú dobu na to, aby vedel, že týmto prestupom výrazne futbalovo utrpí. Čo sa však týka finančnej stránky, tak prestup do Hebei CFFC to všetko štedro vynahradí.

Lavezzi prestupom do tohto čínskeho klubu definitívne odpísal možnosť ďalšieho reprezentačného štartu za svoju rodnú Argentínu. V Číne však zarobí €500.000 týždenne a to je už slušné odškodné.

 

Argentínčan si odbil premiéru v dnešnom zápase na ihrisku Guangzhou R&F, keď do hry zasiahol od 70.minúty ako striedajúci hráč. V zápase sa prezentoval takýmto nádherným sólom, čím dal jasne najavo, aká obrovská výkonnostná priepasť je medzi ním a hráčmi čínskej ligy. Hebei CFFC vyhral 2-1.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies