Vyčíňajúci pár postrelil policajtov, zabil človeka a spáchal samovraždu!

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 06:30 • 2 min
Vyčíňajúci pár postrelil policajtov, zabil človeka a spáchal samovraždu!

LAS VEGAS - Las Vegas sa stalo svedkom streľby, keď neznámy pár postrelil dvoch policajtov v miestnej pizzerii, zastrelil ďalšieho človeka a následne spáchal samovraždu v neďalekom obchodnom dome Walmart. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Po útoku na policajtov pár zastrelil ešte ďalšiu osobu. Žena napokon zabila svojho partnera, evidentne s jeho súhlasom, a vzápätí spáchala samovraždu. 

 

Útok v pizzerii v severovýchodnej časti Las Vegas sa začal pokrikom jedného z útočníkov "toto je revolúcia"; o život tam prišli dvaja policajti vo veku 41 a 31 rokov. 
      

Na následky zranení zomreli dvaja policajti, ktorých pri nedeľňajšom obede v pizzerii v Las Vegas postrelili muž a žena, informovala dnes agentúra AP. 

 

Streľba začala v nedeľu okolo 11.30 miestneho času, keď do pizzerie CiCi's vošiel muž so ženou a s výkrikom "Toto je revolúcia!" spustili paľbu na dvoch obedujúcich policajtov.

 

O päť minút neskôr došlo k streľbe v blízkom obchodnom dome siete Walmart, kde útočníci zabili ďalšiu osobu priamo vo vchode do objektu. 
     

Následne sa strhla prestrelka s políciou, ktorú ukončila až podľa všetkého dobrovoľná smrť oboch páchateľov. Ich totožnosť nebola zverejnená, rovnako ani identita tretej obete. Motív streľby je predmetom vyšetrovania, uviedol policajný hovorca Larry Hadfield.
    

Policajný zbor v Las Vegas po nedeľňajšej streľbe preventívne posilnil pouličné hliadky. 

      

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies