Vychýrený zápasník Gokhan Saki chce súboj už v marci

NETKY.SK • 3 Január 2018, 13:35 • 2 min
Vychýrený zápasník Gokhan Saki chce súboj už v marci

BRATISLAVA - Gokhan Saki by chcel už v marci bojovať: Legendárny zápasník K1 Gokhan Saki je na tom s regeneráciou kolena čoraz lepšie. Saki sa so zranením trápi už dlhšie ale v poslednej dobe to už bolo tak zlé, že musel zrušiť svoje účinkovanie na nabitom UFC 219, 30. decembra proti Khalilovi Rountreemu. Jeho súpera napokon z karty nestiahli len dostal nového súpera.

slovakia

left justify in out

"Toto je zranenie ktoré som pozbieral, ešte na galavečeri Glory 1. Asi tak 5 minút pred zápasom som začal pociťovať bolesť kolena, ale aj tak som vyšiel do ringu a zápasil som. Za 2 minúty som zápas ukončil, ale kým som sa dostal do šatne koleno my neskutočne napuchlo. Dal som si pauzu, jeden týždeň som bol bez tréningu. V kickboxe ma toto zranenie vôbec neobmedzovalo, ale MMA je predsa len iné. Dal som si dlhšiu trojtýždňovú pauzu, potom som išiel na grapplingový tréning aby som úplne nevypadol z rutiny ale po tréningu my koleno opäť napuchlo. Išiel som do nemocnice kde my diagnostikovali poškodenie chrupavky, povedali mi, že vraj v nej mam dieru. Lekárom som povedal, že by som strašne chcel zápasiť na UFC 219, preto mi nariadili kľudový režim. Po dvoch týždňoch som sa vrátil k tréningom ale hneď po prvom kope som cítil bolesť, ale ešte väčšiu ako predtým. Zranil som sa ešte viacej, " vyhlásil Saki. 

 

Tak toto je príbeh Sakiho zranenia. Hollandsko-turecký zápasník povedal, že by chcel zápasiť naďalej proti Khalilovi Rountreeovi ale keď to nevyjde tak mu je jedno koho dostane, on zápas zoberie.

 

"V marci by som chcel zápasiť. Ak budem mať koleno v 100% stave budem ešte lepším bojovníkom. Rok 2018 môže byť pre mňa veľmi veľkým rokom."

 

Gokhan Saki je žijúcou legendou K1 na svojom konte má 83 výhier a 12 prehier. Je víťazom viacerých svetových aj európskych šampionátov. V UFC debutoval v septembri tohto roka keď porazil Henriquea da Silvu v prvom kole na KO.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies