Východoslovenská energetika prepočíta ceny elektriny: Je pripravená s úpravami nadol

NETKY.SK • 7 Február 2017, 08:11 • 2 min
Východoslovenská energetika prepočíta ceny elektriny: Je pripravená s úpravami nadol

BRATISLAVA – Spoločnosť Východoslovenská energetika (VSE) je pripravená meniť ceny elektriny podľa staronovej cenovej vyhlášky, ktorú by mal v najbližších dňoch schváliť regulačný úrad.

slovakia

left justify in out

„Našich zákazníkov teraz prosíme o zhovievavosť, musíme si počkať na schválenie novej vyhlášky. Ubezpečujeme, že po legislatívnych zmenách nanovo prepočítame koncové ceny, faktúry a preddavkové platby. Samozrejme, zohľadníme už vyúčtované faktúry, respektíve zaplatené preddavkové platby,“ uviedla špecialistka komunikácie VSE Katarína Šulíková s tým, že každého zákazníka budú informovať.

Premiér Robert Fico v pondelok informoval, že Úrad pre reguláciu sieťových odvetví sa s distribučnými spoločnosťami dohodol na rýchlej zmene vyhlášky o cenovej regulácii v elektroenergetike. Nová vyhláška platná od začiatku tohto roka by tak mala dostať znova podobu z minulého roka. Poplatky za distribúciu by sa tak mali vrátiť na minuloročnú úroveň. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies