Vychádza nová kniha Dominika Dána Korene zla

NETKY.SK • 3 Júl 2017, 13:14 • 2 min
Vychádza nová kniha Dominika Dána Korene zla

BRATISLAVA - V utorok 4. júla vychádza nová kniha Dominika Dána s názvom Korene zla. Najúspešnejší slovenský autor detektívnych románov sa vo svojej dvadsiatej štvrtej knihe vracia do 90. rokov. Oddelenie vrážd v Našom Meste je konfrontované s výpalníctvom, vydieraním a násilníckymi činmi podsvetia, ktoré sa stupňujú, keď Boss stráca kontrolu nad svojimi ľuďmi.

slovakia

left justify in out

Vražda na druhom brehu je vyriešená, vrah je zatknutý, oddelenie vrážd si môže na svoje konto pripísať ďalší úspech. Dohody s podsvetím sú uzavreté, život v Našom Meste by sa mohol uberať pokojnou cestou, no ako sa o pár dní ukáže, všetko je iba na chvíľu.

 

Zranenie Viktora Prajsa je oveľa vážnejšie, než predpokladal, Tibor Hakl sa odpratal z mesta, no nie natrvalo, Boss stráca kontrolu nad svojimi ľuďmi. Krauz zisťuje, že veľký Boss sa neštíti vydierať aj bežných ľudí, začína sa jeho zlatá éra. Chosé dostane od Ivany nôž na krk, Krauz má svojich kamarátov z mladosti plné zuby. A do toho chaosu príde vražda, jedna z prvých v podsvetí.

 

Hrozia však ďalšie. Už sa nevraždí na druhom brehu, už sa vraždí na našom. Celé oddelenie vrážd sa mobilizuje a ide do boja s podsvetím, s ich vydieračskými, výpalníckymi, násilníckymi, chorými praktikami a s vraždami, ktorým v 90. rokoch nebolo konca-kraja. Ako sa k nim postaví vtedajšia prokuratúra a súdy ovládané mocným mužom? Netušia.

 

"Ukážku z knihy Korene zla v podaní Martina Kaprálika si budú môcť naživo fanúšikovia vypočuť v stredu 12. júla o 18.00 na Magio pláži v Bratislave v rámci akcie Bestseller pod slnečníkom," informovala Alexandra Petrášová z vydavateľstva Slovart.

 

Dominik Dán sa viac ako 25 rokov zaoberá vyšetrovaním zločinov. Osobné kontakty s vrahmi, lupičmi, únoscami a inou "lepšou spoločnosťou" mu umožnili pochopiť nepísané zákony podsvetia. Z bohatých skúseností čerpá pri písaní mrazivo autentických detektívnych príbehov.

 

Všetky jeho predchádzajúce knihy vyšli vo vydavateľstve Slovart a okamžite sa stali bestsellermi. Podľa románu Červený kapitán bol nakrútený rovnomenný akčný film.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies