Vychádza kniha Liečivé polievky, ponúka detoxikačný program

NETKY.SK • 20 Marec 2017, 14:32 • 2 min
Vychádza kniha Liečivé polievky, ponúka detoxikačný program

BRATISLAVA – Knižka s názvom Liečivé polievky z pera nemeckej autorky Marion Grillparzer prichádza dnes na pulty slovenských knižných obchodov. Štvortýždňový detoxikačný program ponúka recepty na poctivé vývary pre viac energie, menej kilogramov a zdravé črevá.

slovakia

left justify in out

Je to skutočne veľmi jednoduché, uvariť veľký hrniec vývaru a vaše telo lyžicu za lyžicou prepne na detoxikáciu, spaľovanie tukov a novú energiu. S touto knihou môže čitateľ nastaviť črevné baktérie na zoštíhľovanie, kosti a kĺby na ozdravenie a aktivizovať imunitné bunky. Pomocou polievkového detoxikačného programu, vhodného na každý deň, zbaviť telo jedov a cieľavedome ho posilniť.

 

Zároveň je tu možnosť objaviť chutné prídavky do vývarov, ktoré pôsobia ako prirodzené vzpruhy, vyčariť lahodné recepty od vývaru z kostí, vegánskeho hubového vývaru až po vietnamskú polievku pho.

 

Autorka Marion Grillpartzer (1961) je diplomovaná ekotrofologička a vzdelaním novinárka. Žije v Mníchove a pôsobí ako nezávislá autorka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies