Vychádza kniha Bollingera Pravda o rakovine

NETKY.SK • 26 September 2017, 12:47 • 2 min
Vychádza kniha Bollingera Pravda o rakovine

BRATISLAVA – Pravda o rakovine je názov knižnej novinky z pera Tya Bollingera, s ktorou prichádza na slovenský knižný trh vydavateľstvo Tatran.

slovakia

left justify in out

Ty Bollinger v priebehu jedného desaťročia stratil pre rakovinu siedmich členov svojej rodiny. To bol podnet, aby sa pustil do štúdia a zhromaždil všetky informácie o spôsobe liečby tejto choroby. Z rozhovorov s lekármi, vedcami a pacientmi autor zostavil jasný obraz, čo je rakovina, ako ju liečiť a ako jej predchádzať. Opisuje prírodné metódy, ktoré posilnia našu imunitu, stimulujú telo a pomôžu v boji s chorobou.

 

img

 

V dnešných časoch táto zákerná choroba už nepredstavuje hrôzu, hoci sa ešte vždy nedá stopercentne vyliečiť. Prečo niektorí ľudia ochorejú na rakovinu a iní nie? Čo majú s rakovinou spoločné mýty aj politici - ako si farmaceutické koncerty vytvorili z liečby choroby mnohomiliardový biznis? Škodia ľuďom niektoré metódy viac ako samotná rakovina? To sú otázky, na ktoré sa Bollinger v ambicióznej knihe pokúša odpovedať.

 

Autora neuspokojili súčasné liečebné postupy a vysvetlenia. Čitateľa berie na cestu históriou lekárskej vedy a na základe stáročnej manipulácie a vedeckého zneužívania znalostí ukazuje, kam sme dnes dospeli v liečbe rakoviny.

 

Kniha môže pomôcť ľuďom, ktorí čelia diagnóze rakoviny, poskytovateľom zdravotnej starostlivosti pri rozhodnutiach o ďalšom liečebnom postupe. Pacientom, ktorí podstupujú konvenčnú liečbu, môže podporiť zdravie počas chemoterapie či ožarovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies