Výbuchy v Bagdade si vyžiadali najmenej 13 obetí na životoch

NETKY.SK • 24 Január 2012, 10:33 • 2 min
Výbuchy v Bagdade si vyžiadali najmenej 13 obetí na životoch

Výbuchy v Bagdade si vyžiadali najmenej 13 obetí na životoch - Svet Najmenej 13 ľudí zahynulo a ďalších vyše 75 utrpelo dnes zranenia pri výbuchu štyroch náloží ukrytých v autách v prevažne zo šiitských štvrtiach irackej metropoly Bagdad. Informovali o to

slovakia

left justify in out

img

Najmenej 13 ľudí zahynulo a ďalších vyše 75 utrpelo dnes zranenia pri výbuchu štyroch náloží ukrytých v autách v prevažne zo šiitských štvrtiach irackej metropoly Bagdad. Informovali o tom miestne policajné a nemocničné zdroje.
      K prvému výbuchu došlo v oblasti severovýchodnej štvrte Sadr City v čase, keď sa robotníci zhromažďovali na prácu. Na mieste útoku zostali porozhadzované potraviny, topánky a kaluže krvi, uviedla tlačová agentúra Reuters.
      K ďalšej explózii došlo pri dopravnom kruhovom objazde v tej istej časti irackej metropoly. Dve nálože vybuchli aj v prevažne šiitských štvrtiach v severovýchodnej časti Bagdadu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona