Výbuchy otriasli policajnou stanicou v Dagestane

NETKY.SK • 4 Máj 2012, 07:20 • 2 min
Výbuchy otriasli policajnou stanicou v Dagestane

Výbuchy otriasli policajnou stanicou v Dagestane - Krimi Dva silné výbuchy otriasli dnes v noci miestneho času policajnou stanicou v Machačkale, metropole Dagestanskej republiky Ruskej federácie. Hovorca dagestanského ministerstva vnútra pre agentúru AP u

slovakia

left justify in out

img

Dva silné výbuchy otriasli dnes v noci miestneho času policajnou stanicou v Machačkale, metropole Dagestanskej republiky Ruskej federácie.
      Hovorca dagestanského ministerstva vnútra pre agentúru AP uviedol, že o incidente nemá žiadne ďalšie informácie a nevie povedať, či si výbuchy vyžiadali obete alebo zranených.
      Ruská tlačová agentúra RIA Novosti s odvolaním sa na nemenovaný bezpečnostný zdroj oznámila, že zahynuli štyria ľudia a traja utrpeli zranenia.
      V Dagestane a ďalších republikách na ruskom severnom Kaukaze takmer každodenne dochádza k násilným akciám zo strany islamských povstalcov, často namierených voči polícii a predstaviteľom miestnych úradov podporovaných Kremľom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies