Výbuch v reštaurácii v Čiernom Balogu: Dvaja ľudia skončili v nemocnici, zasahuje vrtuľník!

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 10:59 • 2 min
Výbuch v reštaurácii v Čiernom Balogu: Dvaja ľudia skončili v nemocnici, zasahuje vrtuľník!

BRATISLAVA – Dvaja ľudia skončili v nemocnici po výbuchu v reštaurácii na železničnej stanici v Čiernom Balogu v okrese Brezno.

slovakia

left justify in out

Hasiči stále likvidujú následný požiar, uviedla pre agentúru SITA Bernadetta Múdra z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

 

Na mieste sú hasiči z Brezna, aj záchranársky vrtuľník. Hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície Petra Vašková uviedla, že v čase výbuchu krátko po ôsmej hodine bola v reštaurácii čašníčka a jeden hosť. Obaja utrpeli popáleniny, 32-ročnú ženu odviezol záchranársky vrtuľník do košickej nemocnice, 66-ročného muža hospitalizovali v Brezne. 

 

Výbuch zrejme vážne poškodil statiku budovy

 

Budova železnice v Čiernom Balogu má po rannom výbuchu a následnom požiari v miestnej reštaurácii vážne narušenú statiku. 

 

Škodu odhadujú na stotisíc eur. Polícia začala trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia, dôvody výbuchu posúdia znalci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies